22 Kasım 2013 Cuma

"Her Eve Bir Kedi" Grubu

Daha önceki yazımda Facebook'un hayatıma kattığı karikatürlerden bahsetmiştim. Bu yazımda ise yine Facebook'un hayatıma kattığı "Her Eve Bir Kedi" grubundan bahsetmek istiyorum. 

Adından da anlaşılacağı gibi kedisever bir grup. Her gün birden fazla ihtiyaç sahibi, yuva arayan kedi ve iletişim bilgilerini paylaşıyorlar. Petshop adı altında hayvan satışı (can ticareti) yapan dükkanların karşısında, sokak hayvanlarını sahiplendirmeye yönelik çalışıyorlar. Gruba "Beğen" usulü üye olmuş biz üyeler de ilanları paylaşıp minik yavrucakların yuva bulmasına aracılık etmeye çalışıyoruz. Hergün birbirinden güzel bakışlı, her yaştan, her cinsten veya cinsizlikten kedicik ilanı yayınlanıyor. Paylaşımlar sonucu ilanların altındaki mesajlardan da anlaşılacağı üzere neredeyse hepsi kendilerine sevilecekleri, sıcak birer yuva buluyorlar.

** Aşağıdaki karikatürü okuduğunuzda içiniz cız ediyorsa, lütfen kapılarından içeriye girmeyin. Hatta bizlerin yaptığı gibi, canlı hayvan satan petshoplardan mama ya da diğer aksesuar alışverişi yapmayın...


Siz de dükkanlardaki can ticaretine karşıysanız ve hayatınıza yeni bir kedicik neşesi arıyorsanız ya da kediciklerin yuva bulmalarına yardımcı olmak için "En azından bir tuşa basabilirim" diyorsanız Facebook sayfalarını beğenebilirsiniz. Bu sayede siz de her geçen gün daha da büyüyen bu gruba katılabilirsiniz.


Evinizde bizimkiler gibi böyle komik pozlarda kedileriniz olsun istemez misiniz? Kedilerimizin hikayelerini ileriki yazılarımda sizlerle paylaşıyor olacağım.

PİRİNÇ


PİSİ





2 yorum:

cocugumlaeglenirken dedi ki...

iyiki paylaşmışsın haberim yoktu böyle bir gruptan

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Nihal Baysal Koçer, ne mutlu yeni birisini daha tanıştırabildiysem :) Facebook'ta bir sürü bu şekilde sahiplendirme yapan grup var, hepsi de çok büyük kalpli insanlar...