1 Nisan 2015 Çarşamba

Kızlı, Erkekli, Kedili ve Bebekli



Evet, başlıktan da anlayabileceğiniz üzere artık blog ismimizi uzatmamız gerekebilir :) Doğrudur, aylardır sesimin çıkmamasının tek sebebi hamile olmamdır! Eşimle beraber aklımız, fikrimiz, her dakikamız o kadar hamileliğimle ve yoldaki bebeğimizle meşgul ki sizlere burada yazacak bir şey bulamıyorum, bulsam da yazamıyorum. Hep bir şey saklıyorum, hep yalan söylüyorum gibi hissediyorum.

Şuan 18.haftamızın ilk günlerini yaşıyoruz (Yani eski hamilelik dilinde 4ay bitti, 5.ayımızın içerisindeyiz). Hamileliğimi öğrendiğim günden bugüne hiç de kolay olmayan zamanlar geçirdik. Hem benim, hem de bebeğimizin sağlığının tehlikeye girdiği günler... Anlayacağınız, başından beri stresle boğuştuk ama çok şükür ki şuan iyi durumdayız. Stres bitti mi peki? Annelik, daha hamileliğin ilk dakikalarında başlıyormuş ve o endişe hali hiç bitmiyormuş, bunu da öğrenmiş olduk...

Bu yazımı sizlere kısa bir duyuru olması açısından yayınlıyorum. Ancak bundan sonrasında, şu güne kadar sizden gizli gizli tuttuğum haftalık günlükleri ve inşallah sağlıkla doğuma kadar yaşadıklarımızı tek tek yazıyor olacağım. Hem her zamanki gibi eşimle kendimize bir kayıt, hem de bu hamilelik döneminde kafasında deli sorularla internette gezinen, cevaplar arayan anne adaylarına belki bir an bile olsa kaynak olabilmek adına her detayı paylaşacağım.

Bu yazılar sonucunda blog sayfam çok anaç bir hal alacak, biliyorum, sizler de bilin ve bana kızmayın istiyorum :) Sonuçta kızın ve erkeğin hayatında şuan neredeyse başka bir şey yok, biz de büyük keyifle hayatımızı yazıyoruz en başından beri :)

Ayrıca hayırlısıyla, sağlıkla bebeğimizi kucağımıza aldıktan sonra da ufacık bir çocuk koşturuyor olacak bu satırlarda. O daha haşere olacaktır, şimdiden hazır olun bence. Kaçan kaçsın, canını kurtaran kurtarsın diyeyim ben :)

En güzel haberi de sona sakladım: Kızlı, Erkekli Kedili'nin erkekleri çoğalıyor ;)

Sevgilerimizle,


31 yorum:

BenBirHexe dedi ki...

Arada sırada sayfanızı kontrol ediyordum bu sürede.Tebrik ederim ve dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız.Özlettiniz,yazılarınıza bekliyorum.Sevgiler...

Kitapsız Kedi dedi ki...

Anaa, Burcu'dan sonra sen de sürpriz yaptın :) Tebrik ederim :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Nur Kibritci, çok teşekkür ederim hem bu sıradaki takibiniz, hem de güzel dilekleriniz için ♥ Böyle dönemlerde o güzel dileklere öyle çok ihtiyaç oluyormuş ki, teşekkürler ♥♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Kitapsız Kedi, eveeettt :) zaten Burcu'nun yazılarını ilk okuduğumda şok geçirdim önce, sonrasında da o kadar riskli dönemler geçirdik ki paylaşmaya hazır değildim kimseyle... Ancak anladığım kadarıyla haftalarımız da çok yakın Burcu ile, tesadüf işte :) Çok teşekkürler ♥

Unknown dedi ki...

doğrusu şaşırmadım desem yalan olmaz.:)
Allah hayırlısıyla ana baba olup kucağınıza almayı nasip etsin,amin.
çok sevgiler

Esra dedi ki...

Çok sevindim, umarım bundan sonraki dönemi kolaylıkla atlatıp bebeğini kucağına alırsın :))

Persephone dedi ki...

Ne güzel bir haber, tebrikler... Ayrıca geçmiş olsun, sevindim iyi olmanıza... Allah analı babalı büyütsün... Sevgiler...

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Çok mutlu oldum tatlım.
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Seni yine ve keyifle merakla izliyor olacağım .
Sağlıklı günler ...

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Çok mutlu oldum tatlım.
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Seni yine ve keyifle merakla izliyor olacağım .
Sağlıklı günler ...

Burcu Odacı dedi ki...

Şu an ne kadar duygulandığıma inanamazsın. Çok sevindim çok mutlu oldum. Aslında aklıma da gelmişti valla :) Tesadüfler de harika :) biz de bugün 18+0 dayız. Yarın kontrolümüz var. Cinsiyetimiz de en son erkekti bakalım yarın kesin bilgiyi alırız. Sıkıntıları atlatmanıza da çok sevindim. Ama her hamilelikte her an temkinli davranmak şart bence. Yaaa konuşacak çok şeyimiz var :) Çok çok tebrik ediyorum ve detaylı yazılar bekliyorum :)

Gökkuşağı Dosyası dedi ki...

Ayyyy süper haber buu! Vallahi hiç aklıma gelmedi biliyor musun. Kendim de uzun zamandır yazamadığım için ama bunun nedeni yazma tembelliği olduğu için, aklıma hamilelik gelmedi, seni de kendimden sandım. :))
Çok sevindim inan. Harika olacağınızdan eminim üçünüzün. (Pardon, beşinizin! ;) ) Allah tamamına sağlıkla erdirsin diyeyim, maşallah diye ekleyeyim. ;)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Havva Peynirci, biz herkesten çok şaşırdık, bir bilsen :)) Çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için ♥♥♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Ne Giysem,inşallah, çok teşekkürler ♥ Zaten tek dileğim bir an önce hızlıca bu sürecin bitip, sağlıkla doğum gününe gelmek :))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Persephone, evet çok güzel bir haber ve sonunda burada da paylaşmak beni çok mutlu etti :) Çok teşekkürler, artık daha iyiyiz ama hep dikkatliyiz, umarım sağlıkla tamamlarız ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

coletté, çok teşekkür ederizzz, öyle mutlu olduk ki eşimle beraber bu güzel dilekleri okudukça. Ancak hazır olun, dediğim gibi pek bebekli olacak buralar :)) sevgilerimizle ♥♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

burcuuuuk, aynı şekilde Burcu'cuğum. Senin ilk yazını okuduğumda "ben de ben de" diye bağırmak istedim ama bizim henüz zamanımız gelmemiş, tam sağlığımıza kavuşamamıştık, bir süre daha kendime saklamak zorunda kaldım. Kesinlikle, hamilelik çok ciddi bir olaymış ve tüm hayatını, hareketlerini yeniden yapılandırman gerekiyormuş, ben de onu anladım. Bu arada ben de 17+2'deyim bugün, öyle yakınız ki :)

Oğlanlar geliyor deseneee ♥ Kızmış, erkekmiş o kadar önemsiz ki sağlık karşısında. İnşalalh ikimizin de sağlıkla geçer hamileliklerimiz.

Bir de bu duygusallıklar bak hep hormonlardan oluyor. Bir ağla, bir gül, bir sinirlen ve bunların hepsini bir saat içerisinde yaşa... Hep hamilelik :)

Eşini de seni de çok tebrik ediyorum, biz de senden detaylı yazılar bekliyoruzz ♥♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Gokkusagi Dosyasi, yok yo kben de şimdi bu bahanemin ardına saklanmayayım. İki ay kadar hem iş yoğunluğumdan, hem de tembelliğimden yazmadım ama sonra da bebiş çıkınca dünyam şaşırdı, hepsi birleşti anlayacağın :)

Güzel dileklerin için çok teşkkür ederizz ♥♥ İnşallah sağlıkla olsun her şey, tek dileğim bu...

Bizim kedişlerle bu ara biraz mesafe koyduk aramıza. Malesef ki deli gibi oyun oynarken kontrolsüzce karnıma atlayabiliyorlar, bu ara pek kucağımda tepiştirmiyorum, nazik seviyorum onları :)

YUUGEN dedi ki...

Tebrik ederim :) Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin, yazılarını anne adayı olarak merakla bekliyorum gerçi ben sende önce doğuracağım ama olsun :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Hazel Çelik, çok teşekkür ederizz ♥ İnşallah siz de zamanında ve sağlıkla alırsınız güzel kızınızı kucağınıza :) Biz sıradayız, usul usul sabırla bekliyoruz, sen önce kavuşacaksın ama sıra bir gün bize de gelecek :)

Emel Sevren Pınar dedi ki...

Muhteşem bir haber, sevgiyle kucaklıyorum seni, tebrik ederim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Çok çok sevindim, ben işlerinin yoğunluğuna vermiştim bu ara açmayı, harika bir haberle geri döndün, şimdi anlatma zamanı o halde. Her hamilelikte sıkıntılar oluyor, kucağına aldığında unutacaksın nasılsa. At gitsin stresi kafandan. Çok öperim, heyecanla senden gelecek haberleri bekliyorum.

Ogrenen Anne dedi ki...

Çook tebrikler :) Zor başlayan kolay ilerler merak etme, sağlıkla kolayca al kucağına inşallah bebeğini!

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Emel Sevren Pınar, çok teşekkür ederiz tüm güzel dileklerin ve kucak dolusu sevgin için ♥ Eh işte atmaya çalışıyorum, arada başarılı, arada başarısız oluyorum, idare ediyoruz :) Çook öpüyoruz biz de, bak şimdiden çoğullandım :) ♥♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Ogrenen Anne, çok teşekkürlerrr ♥ Bilmiyorum ki, zor başladık, bakalım çok şükür şuan iyi gidiyoruz, sağlıkla sonunu da görmek tek dileğimiz ve duamız ♥

Ahu Kader dedi ki...

Allahim bir an önce kucagina almayi nasip etsin canim.

Yasemin dedi ki...

Çok çok çok ama çok tebrik ediyorum :)
Güzel günler görün sağlıkla inşallah :)

kedimibeklerken dedi ki...

Çok sevindim sizin adınıza :) sağlıklı uzun ömürlü nur topu gibi bir erkekiniz olsun !!

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Ahu Kader, çok teşekkürler Ahu'cuğum inşallah ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Yasemin, çoook teşekkür ederizzz ♥ Bakalım, hamilelik öyle süprizlerle dolu bir dönemmiş ki hangi köşeden ne çıkacağı belli olmuyor, bakalım :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

kedimi beklerken, inşallah çok teşekkürlerrr ♥

Kedili Blog dedi ki...

Aaa çok sevindim ! Aramıza bir aktivist daha katılacak desenize :) Sağlıklı güzel bir başlangıç dilerim bebeğe :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Kedi Butik , çok teşekkürlerrr ♥ bakalım,inşallah sağlıkla ve vaktiyle bekliyoruz beyfendiyi :)