18 Haziran 2014 Çarşamba

Instagram'dayım ♥

Tanıdığım/Tanımadığım İnsanların hayatlarını, zevklerini, gittikleri yerleri, evlerini, dekorasyonlarını ve okudukları kitapları görmeyi, okumayı, izlemeyi seviyorum. Çoğu insan bunu itiraf etmez, "Yok canımmm bana ne insanların yaptıklarından, ben sevmem öyle şeyleri" der. Aynı dedikodu, magazin haberleri gibi ;) Sorsak kimse okumaz ama eminim ki zaman zaman hepinizin gözü kayıyordur, kısa da olsa bir göz gezdiriyorsunuzdur. Yapmayanlarınızı ise saygıyla selamlıyorum...

Aslında blog takibi de bunun gibi bir şey bence. Birbirimizin fikirlerini, gezilerini, zevklerini, evlerini okuyoruz; fotoğraflarına bakıyoruz. Sanırım hepimiz bundan keyif alıyoruz.  Durun bağlayacağım konuyu, sabır :) 

Tüm sosyal medya da böyle ama benim için, daha evvel de bahsettiğim gibi, Instagram hepsinden keyifli. Fotoğraflarla, yorumlarla, tanıdığım/tanımadığım insanlarla ve onların farklı yaşamlarıyla dolu. Ben de şahsi hesabımı birkaç senedir kullanıyorum, zevkle takipteyim herkesi. Ardından geçen sene bu bloğu oluşturma aşamasında aynı isimle (kizlierkeklikedili) TIK TIK bir instagram hesabı da açmıştım. İlk başta birkaç fotoğraf paylaştıktan sonra kaldırmıştım köşeye. Bunun da tek sebebi, telefonumda şahsi hesabımın kurulu olması ve sürekli iki hesap arasında gidip gelmenin zorluğuydu. Şimdi ise ilk hesabımı askıya alıp, kizlierkeklikedili'ye taşınmış bulunuyorum :) Artık telefonumda sürekli aynı hesap aktif olduğu için fotoğraf çekeceğim zaman otomatik olarak bu hesabı kullanıyorum. Henüz kullanmaya yeni başladığım için pek birikmedi fotoğraflar ama yavaş yavaş kızlı-erkekli-kedili hayatın güncesi oluşacak ;)


Şimdi ise en büyük görevim, takip ettiğim blog sayfalarında instagram hesaplarını öğrenip, herkesi takibe almak. Yazıldığı kadar kolay olmayan bir görev bu... Malesef ki hepinizin sayfalarında bu bağlantılar ve bilgiler bulunmuyor. Ancak, azimliyim, hem yazılarınızı hem de fotoğraflarınızı takip edeceğim :)

Velhasıl, sizler de instagram kullanıyorsanız, benimle ve bloğumu takip edenlerle kullanıcı adlarınızı paylaşmak isterseniz, aşağıya yorum olarak bırakmanız yeterli, çok mutlu olurum :) 

Kullanmayanlara ise yeniden saygılar, sevgiler :)

♥ ♥ ♥ Benim Instagram hesabıma sayfanın sağ tarafında bulunan logolu instagram düğmesine basarak gidebilirsiniz. Yok ben bilgisayardan girmem derseniz de cep telefonunuzdaki uygulama içerisinde kizlierkeklikedili olarak ararsanız hooop diye karşınıza düşeceğim. ♥ ♥ ♥




7 yorum:

Ponti dedi ki...

instagram en sevdiğim sosyal medya aracı. fotoğraf sanatına aşık birinin de en çok instagramı sevmesi şaşılacak şey değildir herhalde :)

dedikodu ve magazin konusunda çok dürüst olacağım ;
başkalarının yaşamını, yaptıklarını, bakış açısını karaktere ilgi duyduğum sürece takip ve merak ederim. Ama bu filancanın kızı ne yapmış gördün mü boyutunda bir merak değil.
Dediğim gibi sadece bana bir şey katacak, ilgimi çeken karakterlerin yaşamı ile ilgili detaylardır ilgilendiğim. Bu yüzden aşırı hayranlık duyduğum bir kaç yabancı ünlü dışında yaşamları zerre kadar ilgimi çekmiyor. Hatta onlar da bile bizimkilerin boyutunda değilim, Johnny Depp evliymiş mesela şok oldum şaşırdım o kadar sevmeme rağmen yeni haberim oldu.

Çünkü onlar sanatıyla orada, (onu yapamayan da var hoş :D ) banane kalanından tanıma fırsatım yok ki ilgi duyayım.
Dedikodu ise gerçekten sevmiyorum. İnsanları kalite olarak düşüren, basitleştiren bir eylem.
Birini eleştirmek istediğimde direk eşime koşarım bir tek onunla dedikodu yaparım :D Bence böyle olmalı. İyi niyetli bile olsa "bak x 'i çok severim ama..." diye başlayan bir cümleden hayır gelmez.

Şu uzun yorum yapma huyumu törpüleyemedim bir türlü :)

Bu arada ben de deryaponti olarak instagramdayım. Zaten seni takibe aldım. Sen de bir bakar seversen takibe alırsın.

safransarı dedi ki...

Aaa şansima 27 denk geldi , uğurlu sayım :) yani 27. takipcin benim (:

İrem Witt dedi ki...

Bende takip ettim görür görmez (:
Çok iyi olmuş bekliyor olacağım yeni fotoğrafları (:

yazmasam delirirdim dedi ki...

Bize de takip etmek düşer :)

Unknown dedi ki...

Ya şu instagrama bir türlü ısınamadım ben. Bir hesap açmıştım aynı gün kapattım. Bir ara yine açayım bari. Herkes bu kadar seviyorsa vardır bir sebebi :)

Ahu Kader dedi ki...

bende ekledim @ahukader

Gökkuşağı Dosyası dedi ki...

Valla ben başkalarının fotolarına bakmayı seviyorum. Özellikle seyahatleri, evleri ve kitapları ile ilgili olanları. Mesela sen kitaplığını paylaşmıştın üstünde Pisi ile. Kafamı şööyle yana eğip kitaplarına bakmak keyifti benim için.:) Hoş, sadece Empati'yi seçebildi bozuk gözlerim ama neyse.:))
İnsanlar evlerini nasıl döşemiş bakmaya bayılırımm! Tarzımız benziyor mu diye bakarım ya da kendimce o kişi ile ilgili fikirler edinirim. Zevkli bir şey, niye saklayalım ki.:))
Ben seni Instagram'da takibe aldığımda bir hareketin yoktu, şimdi aktif olmana çok sevindim. Yüklediklerini keyifle takip edeceğim, sevgiler.