23 Haziran 2014 Pazartesi

Bir Ay Ara Veriyorum


2013 Kasım ayında, hayatımda yepyeni bir dönem başladı. Yıllardır ne yazsam, nereye yazsam diye düşünüp dururken bu sayfa girdi hayatıma bir anda... Öyle mutluyum ki buraya bir şeyler yazdığım, birbirinden yetenekli ve güzel kapli insanları tanıdığım, yazılarını/hayatlarını/fikirlerini takip ettiğim için.

Malumunuz yaz geldi, Temmuz'un başında senelik iznimin ilk bölümünü kullanacağım. İşte tam da bu nedenle çalışanlar bilirler, izine çıkmadan evvel ofisteki hayat dar gelir insana. Her iş için "Sen izine çıkacaksın, gitmeden şunları da yap" durumu oluyor. Bu nedenle de çok yoğunum, nefes alacak vaktim olmuyor :( (zaten son iki haftadır bloglarınızı düzenli takip edemememden, yorumlarımı aksatmamdan belli, özür dilerim hepinizden) Olsun, sonunda biraz gezi, biraz dinlenme bekliyor beni, dayanmak çok zor değil yani :)

Velhasıl, konuyu bağlasana artık, dediniz, duydum :) 21 Temmuz'a kadar müsadenizi istiyorum, biraz buralarda olmayacağım. 21 Temmuz itibariyle dinlenmiş, bol bol hikaye biriktirmiş olarak geleceğim ve arayı kapatacağım, söz ;)

Seyahatimizin ise ŞU YAZIDAKİ gezi hayallerimizden birisi olduğunu söyleyebilirim. Böyle heveslenilen tatilleri önceden dile getirmeyi pek sevmiyorum, sonrasında bir problem çıkar, bir şey olur, gidemez de üzülürsem diye :) Yani dönüşüme güzel gezi yazıları gelecek...

Bu süre içerisinde neler yapıyoruz, nereyi geziyoruz diye merak ederseniz günlük olarak instagram'dayım INSTAGRAM HESABIM İÇİN TIK TIK (yeni pencerede açılır).

♥ Arada elimden geldiği kadar yazılarınızı takip etmeye çalışacağım ♥
♥ Ben dayanamaz, bir de fırsat bulur, arada yazı yayınlarsam şaşırmayın ♥

Herkese çok güzel bir hafta ve ay diliyorum.

21 Temmuz'da görüşmek üzereeee!

Sevgilerimle,


11 yorum:

kullanılmayan hesap dedi ki...

Beklemedeyiz şeker..

21 Temmuz; attım hafızaya...Beyin bedava, bedava yaaa:)

Canım benim; mutlu bir tatil diliyorum, sevgiyle kal..

xCoach Incomprehensible dedi ki...

bol bol dinlen, üzerindeki stresi at ve geri gel :))

geldiğinde seni en az iki tane mim bekliyor olacak;

http://xcoach.blogspot.com/2014/06/cevapsz-sorular-2.html

http://goo.gl/VxLupi

bunlar geldiğinde yanıtlansın :)))

Emel Sevren Pınar dedi ki...

Git tatlım mis gibi dinlen gel:)
Bende çıkıcam yakında, tükkanı kapatıcam yani:) hani tabela asarlar ya esnaf kapıya yazar, " 15 dakka sonra gelicem, yanda ki börekçideyim" diye:)
o hesap.
Harıkulade bir tatil dilerim sana, çoş, koş, yüz, eğlen:)

Gökkuşağı Dosyası dedi ki...

Başlığı okuyunca üzülmüştüm ama tatil ve dinlenme deyince çok sevindim. :)) Her hücrenizle dinlenmenizi, yenilenip, dinçleşip, mutlu mutlu dönmenizi dilerim.:)) Instagram'dan görüşürüz, sevgiler, harika tatiller. :))

annedegilannesi dedi ki...

iyi tatiller canım bol bol dinlen keyfini çıkar sonra güzel yazılarla dön buraya :)

Unknown dedi ki...

İyi tatiller; bol eğlenceler:)

Emrah Özdemir dedi ki...

İyi tatiller efendim. Artık bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. Ama 21 temmuz uzamasın :D Hadi tekrardan iyi tatiller diliyorum.

Sadece C. dedi ki...

Oh bol bol gez, dinlen, keyfini çıkart! :)

deeptone dedi ki...

29 haziran pazar günü sana bi ödül verdim kiii amaaa :))))

bücürükveben dedi ki...

İyi tatiller, harika güzel günler geçirmeni diliyorum, kedileri ne yaptın merak ettim:)))güle güle git, güle güle gel:) sevgilerimle

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Hepinize çoook teşekkür ederim, güzel güzel gezdimi dinlendim, kendime geldim ve buradayım :)