11 Haziran 2014 Çarşamba

Babalar Günü Hediye Fikirleri


Bugün, her zamankinden farklı bir yazıyla karşınızdayım. Hatta bundan sonra haftanın belirleyeceğim bir gününde alışveriş önerilerinde bulunmak istiyorum. Kendi kullandığım ya da internette gördüğüm, övgüsünü duyduğum farklı özellikli her tip ürünü/eşyayı/hizmeti paylaşmaya çalışacağım. Detayları aklımda daha da netleştirdikten sonra resmi bir duyuru da yazarım zaten.

Özel günlere takıntılı olmayan herkes gibi babalar gününe de çok takılmadım. Ancak böyle günlerde internette her gezdiğiniz sayfa, ilgili günün hediye reklamlarıyla dolu oluyor. Haliyle benim de gözümü aldı, ne hediyeler var acaba, diye sordurttu. Düşününce, blog sayfası sahibesi olarak çalışmalı, görevimi yapmalı ve babalar gününde babasına ufak da olsa bir hediye almak isteyenler için fikirler verebilmeliyim. Bunun üzerine düştüm internet yollarına, boş bulduğum zamanlarda en keyifle gezdiğim, kendi değimimle "ilginç ne varsa, burada" olarak gördüğüm Buldum Buldum'da turladım. Gözüme takılan birkaç parçayı sizlerle de paylaşmak isterim.

Aşağıda örnek olarak verdiğim ürünler dışında kişiselleştirilebilen pek çok farklı hediye, ofis, dekorasyon ve elektronik olarak birbirinden farklı alternatifler var. Hoşume gidiyor böyle farklı şeyler. Umarım sizler de beğenirsiniz ♥ 

* Linkler Ayrı Pencerede Açılmaktadır *






Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Ben bu fikri çok şık buldum. Hatta kesinlikle babalar gününden öte, her zaman bir erkeğe cüzdan hediye edilebilir. Kabul, yaratıcı değil ama kullanılan ve faydalı bir eşya olduğu kesin :) 





Kişiye Özel Bira Bardağı


Hazır yaz sıcakları gelmeye başlamışken, bira içmekten keyif alan bir baba için şahane bir hediye olduğunu düşünüyorum. İster isim, ister başka bir şey yazdırabilmek de güzel bir detay. Hoşuma gitti benim...
Kişiye Özel Bira Bardağı'nı İncelemek İçin TIK TIK








Kişiye Özel Ahşap Set


Ahşap olması, çalışan babalara faydalı gereçler içermesini çok beğendim. Ayrıca setin içerisinde, kişiselleştirilmiş yazılı bir USB bellek de var ki çalışanlarınız bilirler, ofiste kaybolan USB bellekler meşhurdur. Kaybolmasa, üzerinde isim yazsa ne güzel olur, değil mi? Değil babalara, kendime her an edinebilirim bu setten :)











Londra Telefon Kulübesi Kumbara

Ofiste bozuk paraları biriktirmek, gerektiğinde kullanabilmek için bir yere ihtiyaç olduğu kesin. Çoğunuz da benim gibi kalemliğinin içerisine tıkalıyor olabilir :) Nasıl oluyor bilmiyorum ama (büyük ihtimalle akşamüzeri alınan çikolata ve bisküvilerin artan paraları) çok lüzumsuz bir şekilde bozuk para birikiyor ortalıkta. İşte bu bozuk paralar için hem şık hem de kullanışlı bir çözüm. Baba/eş masalarında çok da şık duracağını düşünüyorum.
Londra Telefon Kulübesi Kumbara'yı İncelemek İçin TIK TIK






Cuplens - Objektif Bardak

Fotoğraf ve gezi meraklısı babalara/eşlere (aslında herkese) çok keyifli bir hediye olduğunu düşünüyorum. En şık da ofiste olur sanırım... Ofisler o kadar karaktersiz ve genel ortamlar ki insan her şeye ufak karakterler katmak, benimsemek ve 10 saatini geçirdiğin bir yere ufak dokunuşlar istiyor. Bu bardak ideal :)





                                                                        Sihirli Şişe Tutucu


Şarap seven babalar/eşler/aileler/evler için çok hoşuma gitti bu ürün. Şahsen ben de bir şarap sever olarak evimde böyle bir şaraplıktan çok keyif alabilirim. Hem dekoratif, hem de farklı tasarımlı, e bir de işlevli olunca tadından yenmiyor. Bence güzel bir hediye alternatifi. Sihirli Şarap Tutucu'yu İncelemek İçin TIK TIK







* Bu Yazı Sponsorlu Değildir * 

10 yorum:

Unknown dedi ki...

o siteyi ben de çok seviyorum. Çok hoş hediye seçenekleri var. Objektif bardağa ben de bayılmıştım gördüğümde :)

Gökkuşağı Dosyası dedi ki...

Bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama kocama hediye arandığım bir gün, bütün Bakırköy'ü talan ettikten sonra -yorgunluktan dilim sarkmış halde- Capacity'nin içindeki küçük standlarında buldum hediyeyi! Tam buldum buldum yani.:) Çok mutlu olmuştum. Bundan sonra da esprili, sevimli şeyler aradığımda ilk bakacağım yer olacak.;)

Nesrin dedi ki...

Offf ben eşime hala hediye almadım.
Halbuki ilk babalar günü çok özel olmalıydı.
8 senedir birlikte olunca cüzdandı, bardaktı, kalemdi o kadar çok aldım ki, farklı bir şey olsun derken bir şey bulamadım kaldım resmen :(

Emel Sevren Pınar dedi ki...

Mete tembih etti, sakın bana birşey almayın, masrafa gerek yok diye ferman yayınladı:) sanırım Alp güzel bir resim yapıp içine de güzel bir şeyler yazacak her seneki gibi. Bende sarılıp öpeceğim iyi ki varsın diyeceğim, babamı çok daha çok daha fazla özleyeceğim bu gün. Kesin ağlayacağım, 7 senedir her babalar gününde olduğu gibi.

kullanılmayan hesap dedi ki...

Vallahi; sayılı gün kaldı babalar gününe; tez elden birşeyler yetiştirmek lazım, demi ama...

Sevgilerimle

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Dördüncü Tekil Şahıs , o bardak benim de çok hoşuma gitti ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Gokkusagi Dosyasi, Eylül'cüğüm aynen öyle.. Çok ciddiye alınacak ürünler yok, arada öyle enteresan, gerçekten de hediye çıkmazından insanı çekip kurtaran ürünler var... Hoşuma gidiyor böyle firmalar, paylaşmak istedim sadece :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Nesrin'ciğim, daha ne babalar günü hediyesi olsun :) Hediye büyük ihtimalle şuan ya kucağında ya da yumuş yumuş yatıyor yatağında :) Bundan güzel bir hediye olabilir mi ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Emel Sevren Pınar, Emel'ciğim çok haklısın, sabırlar dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden... Sevgili oğlun ve eşinle beraber sağlıklı, huzurlu yıllarınız olsun, güzel anılarınızda hatırlayın babanı...

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Bir Delinin Pembe Defteri, bir şey yetişmiyorsa da en güzel kocaman bir sarılma ve öpücük, daha ne olsun :)