31 Aralık 2016 Cumartesi

Teşekkürler 2016



2016 Yılı tüm dünya için oldukça sancılı geçti, sanırım hepimiz bunda hemfikiriz. Ülkemizin yaşadıklarını, hepimizin hergün şahit olduğu felaketleri ise tek tek sayacak değilim burada. Kötü olayları ve yaşananları, ülkemizde çocuk yetiştirmekten, maddi manevi güvenlik açılarından bir çocuk yetiştiriyor olmak konusunda çok çok çok endişeliyiz. Geleceğimizi göremiyoruz, korkuyoruz.

Peki 2016 yılı bizim ailemiz için nasıl geçti? Çok şükür, çok güzel geçti. Zaten 2015 Yılı oğlumuzun bizi seçmiş olduğu haberiyle başlamıştı ve oğlumuzun aramıza katılışıyla son bulmuştu. 2016 Yılı da bizim için bu mutluluğumuzun artarak devamı şeklinde oldu çok şükür ki. Oğlumuz her geçen gün daha da mutlu bir çocuğa dönüşürken, biz de onun anne ve babası olarak her anında gurur ve mutlulukla yanında olmaya devam ettik. Aynı zamanda 2015 yılında çok zor geçen hamileliğimin, doğumumun ardından her anne babanın zorlanarak geçirdiği ilk 6 aylık dönemi atlattıktan sonra biz de eşimle kendimize geldik. İlişkimizi eski ritmine soktuk, anne baba olmanın yanında yendiden sevgili olmamız gerektiğini hatırladık. Bireysel olarak da gelişimimize yeniden dönebildik.


Bir de bebeklerin ilk senesi çok sayıda mihenk taşına ev sahipliği yapar ya, o açıdan biz de anı defterlerimize not edecek çok şey yaşadık bu yıl. Her şeyin ilk'i, her şeyin en heyecanlısı... Yürüdü, konuştu, yemek yedi, güldü, oyunlar oynamaya başladı, anne baba dedi, hergün yeni ve ilk kelimeler öğrendi. Bizim için herbiri ayrı heyecan!


2017 yılının da en az böyle güzel olacağına, ailemiz için anı defterlerini dolduran yeniliklere kucak açacağına eminim.

Hetles için öncelikle sağlıklı ve huzurlu, mutlu bir yeni yıl dileriz.

Hiç yorum yok: