7 Nisan 2014 Pazartesi

Annemin Hayalini Gerçekleştirme Vakti

Benim annem de hepimizin annesi gibi ya da aramızda anne olanlar gibi çok beceriklidir. Nedense anne olunca böyle bir durum söz konusu oluyor. Bebek doğduğu anda bir becereklilik, bir iş bitiricilik geliyor insanın üzerinde... Hele ki yıllar geçince hayattaki pek çok konuda da profesyonel oluyor insan... 



Annem de işte tam bu şekilde koskocaman bir çocuğu yetiştirmiş olmanın getirdiği profesyonellik ve becerikliliğin tavan yaptığı bir günde, hayatındaki gelişmelerin önüne açtığı yollar ile pastacı olmaya karar verdi. Zaten eskiden beri, hem aile içinde hem de çevremizdeki tüm insanlar tarafından "yemek ustası" sayılan, elinin lezzeti tavan yapmış, denediği ve kendi geliştirdiği değişik tariflerle ün yapmış bir kadındır benim canımcım annem... 


Kişiye özel üretilen butik pastalar yapıp, mutlu sofralarda, partilerde, nişanlarda, düğünlerde, yeni yaşlarda yer almak istedi ve en büyük hayali oldu. Kendi mutfağında çıktığı bu yolda her gün 10 saat çalışıp, kendini geliştirdi. Hem bize, ailemize, çevremize, hem de her gün yeni yeni müşterilerine birbirinden güzel pastalar yaptı, yapmaya devam ediyor. Bulutlar akdar hafif pastalar sloganıyla çıktığı bu yolda, yeri geldiğinde beni bile şaşırtan işler çıkartıyor. 


Beni hayatımın her alanında desteklemiş, en iyi arkadaşım olmuş güzel annemi sizlerle tanıştırmak istedim. Malumunuz büyüme çağındaki çocuk ile ilgilenirken güzel anneler hayatlarından, hayallerinden vazgeçebiliyor. İşte tam da bu sebeple, şimdi annemin hayalini gerçekleştirme vakti! Pastacan Pasta Evi'nin sahibesi kocaman yürekli annemin Facebook Sayfası için TIK TIK. Belki sayfasını beğenmek, yeni insanlarla tanışması için destek olmak istersiniz, çok mutlu olurum ♥

PASTACAN PASTA EVİ HAKKINDA KISA KISA:
♥ Tüm malzemeleri sıfırdan hazırlanıp, hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermemektedir.
♥ Kremşanti ve hazır krema kullanılmamaktadır. Tercihe göre ham çikolatadan üretilmiş ganaj ya da hafif mi hafif bir lezzetle hazırlanmış özel pasta kreması kullanılmaktadır.
♥ Üretim aşamasında kullanılan yağ, yumurta, şeker gibi tüm malzemeler, bilinen markalar olup, istenilirse tüm marka listesi müşteriye teslim edilmektedir.
♥ Pastaların üst süslemesi tamamen siparişi veren kişinin isteğine, zevkine göre sıfırdan tasarlanmaktadır. Bu nedenle pastaların fiyatları da kişi sayısı, istenilen tasarım gibi pek çok farklı unsura göre belirlenmektedir.
♥ Annemin missss gibi mutfağı İstanbul'da olduğu için pastalar İstanbul'dan sipariş alınabiliyor ama kurabiyeler kargo ile tüm Türkiye'ye gönderilebiliyor.

Bunların dışında sormak istediğiniz, hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istediğiniz konular olması halinde Pastacan Pasta Evi'nin Facebook sayfasından benim canım anneme mesaj atmanız yeterli olacaktır. Çok memnun olur, elinden geldiği kadar sizlere yardımcı olup, sorularınızı yanıtlamaya çalışır. 



** Pastacan Pasta Evinin Facebook sayfası için TIK TIK

** Pastacan Pasta Evi'nin güzel mi güzel logosunu ise Begi imzasıyla sevgili Başak Eralp Gür hazırladı TIK TIK

Sevgiler, mutluluklar, emekler, paylaştıkça çoğalır. Ben de sizlerle paylaşmak istedim... 































































33 yorum:

yazmasam delirirdim dedi ki...

İnanılmaz güzel görünüyor, sabah sabah iştahım açıldı :D

Kizlierkeklikedili dedi ki...

maya, değil mi, bende de aynı etkiyi yaratıyor :))

Adsız dedi ki...

Bir çok kişi hayalini kurar da, hayal olarak kalır ya..
Bu kez öyle olmamış, pek de güzel olmuş üstelik.
Gerçi sabah sabah ne derece iyi oldu bilemem ama, tebrik ediyorum anneyi :)
Ellerinden öperim, saygılar ;)

Kitapsız Kedi dedi ki...

Annenizin azmine bayıldım. Ne mutlu ki, ideallerini, hayallerini gerçekleştirmiş. Harika pastalar yapmış gerçekten. Sevgiler.

Gökkuşağı Dosyası dedi ki...

Hepsi çok güzel, ellerine sağlık anneciğinin.:) Ömür boyu mutlulukla devam ettirsin inşallah işini. Pastacan ismi de çok sevimli bu arada.:)

Burcu Odacı dedi ki...

Anneciğin herkes için örnek alınası bir şey yapmış, hayalini gerçekleştirmiş, daha ne olsun...
Pastalar zaten şahane görünüyorlar, özellikle papatyalı olana bayıldım...
Ama insanın annesi bu kadar şahane pasta ve kurabiyeler yapıyorsa işi zor demektir :))

hobiblog dedi ki...

Yaş kaç olursa olsun, hayalinin peşini bırakmamış, sımsıkı sarılmış olması harika bir şey, e azmin elinden bir şey kurtulmazmış. Çok tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun inşallah, sevgiler :)

Esra dedi ki...

Annenin hayali benim hayalimmiş :p

Gerçekten hepsi birbirinden harika, Ankara'da olduğumdan pastalarını deneme şansım olmayacak ama kurabiyelerinden sipariş ederiz mutlaka en yakın organizasyonda..

Çok tebrik ediyorum anneni ;)

Unknown dedi ki...

Harika! Hayallerinin peşinden giden anneciğinin ellerinden öpüyorum. Pastaların hepsi birbirinden güzel; renklere bayıldım. Sayfasını hemen takibe alıyorum:)

keyfikahve dedi ki...

çok ama çok güzel bayıldım pastalara:)

Emrah Özdemir dedi ki...

Çok güzel yaw.. Şimdi gidip bir pasta almak şart oldu :D Emeğine sağlık

Meral Şıralı dedi ki...

Bir Evlat Annesinden ancak bu kadar güzel bahsedip, destekçisi olabilir.. Bravo Meltemcim.
Sevgiler.

Keyaki dedi ki...

Hayal kurup gerçekleştiren bir anne... Çok tatlıııı :)

Emeklerinin karşılığını en iyi şekilde alır inşallah :)

Pastalar da harika görünüyorlar :)

safransarı dedi ki...

heyy gerçekten harika görünüyorlar :)
umarım her şey istediğiniz gibi olur

Kizlierkeklikedili dedi ki...

O da Var Buddha, uzun sürdü beni evlendirip kurtulması :) ben gidince de hemen hayalinin peşine düştü :) çok teşekkürler güzel yorumun için :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Kitapsız Kedi, pastalarla uğraşırken öyle mutlu oluyor ki anlatamam... Ben de onun adına çok mutlu oluyorum, daha ne isteyeyim ♥ Sevgiler

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Gokkusagi Dosyasi, inşallah, çok teşekkürler ♥ Annemin ismi Canan... Pastacı Canan'dan yola çıkılıp kısaltılmış hali ;)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Burcunun Dünyası, ahh ben neler çektim o evde, bir bilsen :) Hep tatlılar, muhteşem yemekler, her gün üretilen yeni tarifler... Çok zorlu benim için... İyi ki 200 kg olmadım ;))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Hülya Kutlubay, çok teşekkürler ♥ Annem 54 yaşında kalktı hiç bilmediği bu işi öğrendi... Bence de büyük bir başarı ve uzaktan izlemesi bile çok keyifli :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Ne Giysem, çok teşekkürler, okuyacak zaten yorumlarınızı tek tek ♥ Gerçekten senin de mi hayalin bu iş? Eğer öyleyse hiç geciktirme, hemen başla... Hem göründüğü kadar zor değil, hem de acayip keyifli bir iş... Umarım sen de hayalini gerçekleştirirsin ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Shingetsu' nun Pisili Dükkanı, çoook teşekkürler desteğin için ♥ Sevgiler ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Emrah Özdemir, :))) çok teşekkürler güzel yorumun için, düşünmen bile yeter :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Meral Şıralı, Meral teyzeciğim çok teşekkürler yorumun için. Ben anneme ne kadar destek olsam da yetmez, onun destekleri yanında her zaman sönük kalır ♥ Hem daha sayfalarca bahsedebilirim, yazacak öyle çok şey var ki hakkında... Konudan sapmamak için kısa kısa tuttum cümlelerimi :) Sevgiler ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Keyaki, çok teşekkürler, inşallah :) Hiçbir karşılığı olmasa da mutlu olduğu işi yapıyor olması her şeye bedel ;)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

safransarı, beğendiğine çok sevindim, yorumun için de çok teşekkürler :) İnşallah emeklerinin karşılığını alır... Almazsa da hiç dert değil, keyfi yanına kar kalır ;)

bücürükveben dedi ki...

oyyyoyyyyyyoyyyyyy maşallah canım ben gözlerime inananamadım muhteşem pastalar, Fener'li olarak Fener'li pastayı, ayrıca kravatlıyı ve pembe güllü pastalara bayıldım, anneni içtenlikle tebrik ediyorum, eline koluna sağlık yorum ziyaretlerim biterbitmez facebook sayfasını da beğeneceğim:) keşke Ankara'da otursaydınız...:((
sevgilerimle:)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Müjde Dural, çok teşekkürler yorumunuz için amaaaa :)) annem de okuyor yorumları, öyle mutlu oldu ki desteğinizden dolayı ♥

Kedili Blog dedi ki...

Bayıldımm ! Pasta sevmeyen benim bile agzımın suyu aktı vallahi :))
Annenin emegine saglık, hepsi çok çok guzel görünüyor. Çabalarını ve kararlılıgını da ayrıca tebrik ederim :)

Nesrin dedi ki...

Ama bunlar çok güzel:)
Canim çekti valla :)

insanyavrusu dedi ki...

gömlekli güzelmiş ama :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Nesrin, tatları görüntülerinden daha güzel desem mesela :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

ebru köroğlu, teşekkürler, hoşgelmişsin :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

insanyavrusu, erkeklere hediye alması gibi pasta yapması da zormuş :) hediye olsa gömlek, pasta olsa gömlek... sizlerin de işi zor yahu :)