14 Nisan 2014 Pazartesi

Akılsız Baş, Ceza, Ayak


Son dönemde öyle bir unutkanlık var ki üzerimde, şaşarsınız. Bahardan mıdır, yoğun iş temposundan mıdır, vitaminsizlikten midir, bilmiyorum... Neler mi yapıyorum, ahh ahh :) Sadece son haftada başıma gelenler için buyurun:


Geçen hafta Pazartesi günüydü, ofise geldim, cep telefonum yok... Evde unutmuşum... Allahtan şirket telefonu olarak kullanmıyorum, tamamen şahsi telefonum. Bu sayede sıkıntı yaşamadım ama kendimi nasıl çıplak, nasıl eksik hissettim anlatamam!

Yine geçen hafta Perşembe günüydü, eşimle beraber evden çıktık. Alt sokağa geldiğimizde nasıl farkettim bilmiyorum, ofise giriş-çıkışlarda kullandığım kartımı evde unuttuğumu farkettim. Muhteşem kocam gerisin geriye koştu eve, aldı getirdi. Hemen arabanın açık olan raf gözüne koydum, güzel bir ohh çektim. Ardından ofise doğru yolumuza devam ettik, arabayı park ettik, benim ofisin kapısındaki turnikelere geldik ki kartımı bu sefer de arabada unuttuğumu farkettim! Niye bu kadar dertleniyorsun, demeyiniz. Arabayı park ettikten sonra 15 dakika yürüme mesafemiz var... Kart ile beraber cep telefonumu da arabada unuttuğumu farkedince, yetti artık, dedim. Sağolsun eşim yine bana eşlik etti, gerisin geriye arabaya yürüdük. Telefonumu ve kartımı alıp, yine ofise döndük... Bu günü de böyle atlattık... Akılsız baş, ceza ve ayak denklemini şahane bir şekilde kurmuş oldum :)

Günlerden Pazar oldu... Güzel havayı fırsat bilip kendimizi sokağa attık. Çok güzel bir yere gittik, bu hafta anlatacağım size, fotoğrafları hazırlamam gerekiyor. Akşamüzeri sokak gezmesinden gelince evde iş bekler tabi, hemen yemek yapmaya giriştim. Ayıptır söylemesi taze fasulye pişirdim. Ah pek güzel, aman çok güzel, ohh ne güzel de oldu, derken düdüklü tencerenin kapağını açtım ki fasulyede bir tuhaflık var. Ne olduğunu anlamaya çalıştım, hani duru suya gibi olmuş, yeşil yeşil... Allah allah niye böyle oldu, derken farkettim ki salça koymamışım (ben kıymalı yemeklere domates kullanmıyorum, ev yapımı salçadan yanayım). Bir insan yemeğe salça koymayı nasıl unutur, bir açıklar mısınız?! Yemeği yapma, daha iyi! Sonra yemeği daha da karıştırınca kıyma koymayı da unuttuğumu farkettim! O yorgunlukla sinirimden çatladım tabiki... Hemen kenarda salçayı kavurdum, yemeğe kattım, bir taşım daha kaynattım... Beraber pişmiş gibi olmadı tabiki ama yemekleri ziyan etmeme konusunda evimizde çok katı kurallar olduğu için akşamına tabaklara koyulup yendi. O tencere bitecek arkadaş :)

Velhasıl böyle bir hafta geçirdim. Bu anlattıklarım büyük unutkanlıklardı. Bunların dışında her an bir şeyler unutuyorum, atlıyorum... Sanırım tatile gitmemiz şart, aklımı boşaltmam gerekiyor... Belki bir de B vitamini kürü yaparım... 

Belki de aşığım, ondandır bunlar hep ♥






20 yorum:

Depresif Ayu dedi ki...

B vitamini takviyesi yap bakalım iyi gelir inşallah. Belki kafanda bazı şeyler varsa ondandır... Yaz geliyor, güzel bir tatil şarj eder seni :)

Unknown dedi ki...

günaydın,
bahar olabilir,evet
yoğun düşünceler olabilir,evet
aşk olabilir,evet
vitamin eksikliği olabilir,evet
bebek de olabilir,evet
:))))
ay çok mu ileri gitti?
samimiyetten:)))
çok sevgiler

Adsız dedi ki...

bende bahardandır diyorum ama bedenimin 43 senedir ilk defa bahar görüyormuş gibi tepki vermesine de içerliyorum :(

Esra dedi ki...

Talihsizlik hepsi üst üste gelmiş :(
benim de çok başıma gelir ve çok kızarım kendimi bir şeyleri unuttuğumda. Özellikle insanın kafası meşgulse daha bir sık oluyor bunlar :(

Burcu Odacı dedi ki...

Aman dikkat et kendine, b vitamini değerlerine bir baktır derim ben...şu taze fasulye olayı komik olmuş ama temiz hava çarpmıştır belki de :)

bücürükveben dedi ki...

:))geçmiş olsun arkadaşım, ben sıksık akılsız baş ayak durumu yaşıyorum alıştım:))b12 ve folik asit ikisi de unutkanlık yapıyormuş folik asit için marul ve kıvırcıkta çok var diyorlar aklında olsun...boş ver ya takma kafanı dert etme ben et yediğim zamanlarda bile unutkandım postaneye giderdim tam postanenin kapısında bakardım ki mektup evde!!!:))ama daha komiği o gün cumartesi olurdu ve ben her cumartesi mahalledeki küçük postanenin kapalı olduğunu unuturdum hala da unuturum, mesela cumartesi günleri banka ya da elektrik faturası ödemeye giderdim!:))kaç kez oldu:))

sevgilerimle

Emrah Özdemir dedi ki...

Ben 1 aydır üzerinde çalıştığım ödevi teslim günü getirmeyi unuttum. Hoca bana plaket verecekti de işte. Elinde yoktu.Tabi gidip alıyorsun. Ayaklar fena yoruluyor. Ama yapacak bir şey yok. Bizimkide can yahu :D

Kitapsız Kedi dedi ki...

Ne kadar planlı yaşamaya özen göstersem de, bana da oluyor bazen öyle şeyler.İnsan nasıl sinir oluyor dimi kendine :)

Persephone dedi ki...

İyi en azından yemeği yakmamışsın,salçanın çaresi var;)Havalardan oluyor sanırım,çok takılma...Ben de aynı durumdayım:)Toparlayamıyorum bir türlü kafayı:)))Bahar geçince geçecek diye umut ediyorum...Sevgiler....

Emel Sevren Pınar dedi ki...

oluyor bazen ya, boşver ama üst üste gelince, "bende bir tuhaflık var bu ara" hissine kapılıyor insan değil mi:)
Ben sana bir unutkanlığımı anlatsam var ya... ki burası uygun değil:) küçük dilin içine kaçar, sonra tekrar yerine gelir:)))
O derece yani.
Havalar canım havalar...bizi bu havalar mahvetti diyip neticeye bakalım:)
ING de buldum seni bu arada ama bakmıyorsun galiba oraya pek:(

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Depresif Ayu, tatilll tatilll diye sayıklıyorum uykularımda :))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Bahardır, yoğunluktur, aşktır diyelim bence :) Başka bir şey yok ;) Sevgilerimle ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Müge Türker, alemsin :) her sene aynı ;)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Ne Giysem, gerçekten çok kızıyorum kendime.. hayatımızda bir dünya şey yapıyoruz, okullar okuduk, sosyal ilişkiler kurduk, çalışıyoruz vs. Demek ki kapasitemiz var ama bir tencere yemek girmiyorum beynime :)))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Burcunun Dünyası , baktıracağım Burcu'cuğum... en azından vitamin içeceğim bir süre... gerçekten fasülye olayı ilk başta çok sinirlendirdi ama sonra ne yapayım, güleyim bari dedim dalgaya vurdum :))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Müjde Dural , ben deb vitamini diye biliyorum, bir el atacağım bu hafta bu konuya... hikayelerin yüzümü güldürdü :)) hepimizde var benzer şeyler... belki de bu yoğun hayatlarımızda fazla yükleniyoruzdur kendimize, olamaz mı...

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Emrah Özdemir , aaa fena olmuşş... düşün bak, o kadar özendiğin, üzerinde çalıştığın şeyi bile unutuyorsun, olacak şey değil bu beynimizin durumu... en lüzumsuz şeyler ise hep aklımızda, hiç bir yer e gitmez onlar :))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Kitapsız Kedi, sormaa, çook sinir... tempomuz, planlara sığmıyor, bence bundan dolayı sorunlar :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Persephone , bugünkü yazıma bak bence :) yemeği de yaktımmmmm :))))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Emel Sevren Pınar, hepimizde aynıymış... yorumları okudum, yanlız değilmişim, ben de normal bir insanım diye memnun oldum :))

İnstagram konusu biraz karışık oldu... Bir şahsi hesabım var, bir de Kızlı Erkekli Kedili hesabım var... Sürekli hesaplar arasında geçiş yapmak zor oluyor, atlıyorum hep... Çözeceğim ;)