16 Nisan 2014 Çarşamba

15 Dakika İçin Buradayım


Blog yazılarımı sabah ofise geldiğimde yazıyorum. Saat 08.00 civarında masama oturmuş oluyorum ama patronumun gelmesiyle yoğunlaşan işimin tam yoğunluk kıvamına gelmesi ise 10.00-11.00'i buluyor. Bu sayede sabahtan itibaren salim kafayla yazı yazıp, üzerine de zevkle takip ettiğim blogları geziyorum.


Ancak bugün için sadece 15 dakika buradayım. Bu hafta sabah 08.00'den itibaren işlerim o kadar yoğun ki değil yemek yemek, blog okumaya bile fırsatım olmuyor. Tam da bu nedenle bu hafta takip ettiğim hiçbir blog sayfasını okuyamadım, bana bırakılan yorumlara ve mesajlara dönüş yapamadım :( Blog dünyası hayatımda öyle büyük bir yer kaplamış, o kadar keyif aldığım bir yer olmuş ki hafta başından beri büyük eksikliğini hissediyorum...

Normalda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olan yayın günlerimi bu Cuma günü yerine getiremeyeceğim... Bu haftanın yoğunluğunun ardından, önümüzdeki hafta da bir o kadar sakin olacak programım. Bu sayede uzun uzun yazılar yazacağım, sayfalarınızı sindire sindire gezip, her zamanki gibi uzuuunn yorumlar bırakacağım :)

Çoğu insan böyle açıklama içeren bir yazıyı gereksiz görebilir. Ancak sayfama düzenli olarak ziyarete gelenlere açıklama yapmam gerektiğini düşünüyorum. Nitekim ısrarlı bir şekilde takip ettiğim blog yazarları ola ki bir süre yazı yayınlamazlarsa derhal sayfalarına koşup, merakımı bildiren bir yorum bırakıyorum. Böyle de sapık tipindeyim :)

Önümüzdeki hafta temiz kafa ve keyifli bir ruh hali ile görüşmek dileğiyle...

Sevgilerimle ♥


23 yorum:

Burcu Odacı dedi ki...

Kolay gelsin Kızlı Erkekli Kedili...desene haftaya bizi süper yazılar bekliyor...ama ne yalan söyleyeyim açıklama yazılarını okumak bile keyifli benim için...sağlıcakla kal :)

Unknown dedi ki...

günaydın,kolay gelsin
:)
dün akşam enver aysever ve sibel alaş'lı 'aykırı kumpanya'daydım:)
kızlı erkekli şarkısında aklıma geldin:)
sevgiler

YUUGEN dedi ki...

çok ince bir düşünce keşke herkes sizi örnek alsa :)) kokay gelsin size ^.^

Emrah Özdemir dedi ki...

Kolay gelsin efendim.

Gökkuşağı Dosyası dedi ki...

Kolay gelsiiiin.:) Sonunda güzel bir rahatlama varsa, yoğunluk da güzeldir.:) Sevgiler, iyi çalışmalar!

Adsız dedi ki...

Bence çok ince düşüncelisin!

Haftan kolay ve keyifli geçsin, önümüzdeki hafta yeni yazılar gelsin öyleyse ;)

Emel Sevren Pınar dedi ki...

bende kızlı erkekli kedilinin tutkulu takipçisi olarak, yazmadın mı meraktayım:) Bu açıklama iyi oldu, yoksa dürterdim bende:) Moon'a yaptım bak dün:) Sonra "lezzetli atöyle" Nilgüne. Birde "evimi seviyorum" Nilgüne lazım bu ara dürtme:)
Sana kolay gelsin, patrona çaktırmadan arada çiziktir sen gene:) çayınıda yudumla arada, boğazın kurumasın millete malümat vermekten:)
Selamlar

Ahu Kader dedi ki...

Hepimizin yogun oldugu günler var. Yazmak isteyipte yazamadigimiz dönemler de oluyor. Kolay gelsin. Bloga beklerim o zaman ilk firsat buldugunda ;)

bücürükveben dedi ki...

canım ne kadar düşünceli ve naziksin çok teşekkür ediyorum kendi adıma:)arkadaşlarım uzun süre yazmayı bırakınca ben de mesaj bırakıyorum insan merak ediyor, burada bir AİLE gibi olduk:)kolay gelsin diyorum...:)sevgiler

Persephone dedi ki...

canım kolay gelsin...bu aralar hepimizin işi başından aşkın galiba...ben de biraz geç yatarak,arada kısa bir mola verdiğimde göz atabiliyorum bloglara ve bloguma...aynı hisler içerisindeyim seninle,burası enteresan bir dünya...garip bir bağ oluştu:)sevgiler....

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Burcunun Dünyası, teşekkürler canım :) asıl böyle güzel yorumlar okumak beni çok mutlu ediyor ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Havva Peynirci, artık modası geçti ama eskisi kadar dilimizde değil bu söz :) çok değil 3-5 ay önce dilimizden düşmüyordu kızlı-erkekli :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Hazel Çelik, ah estafurullah... ben sadece çok içimden gelerek buradayım, tüm samimiyetimle ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Emrah Özdemir, geldi de nasıl geçti bilmiyorum... bu hafta biraz dinlenmece başlıyor benim içim ;)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Gokkusagi Dosyasi , bilmiyorum ki güzel bir rahatlama mı :) ay sonu maaş alacağız diyelim, en güzeli o olsun :))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

mor rimel, çok teşekkürler, gerçekten içimden geliyor... sizlerin sayfalarınızda her okudum yazıyı, buraya eklediğim her sayfamı ciddiye alıyorum :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Emel Sevren Pınar, ahh çok teşekkür ederim, asıl takipçi benim, yazılarına ve fotoğraflarına bakmadan blogger kapatılmıyor benim bilgisayarda :))

Keyif aldığımız insanları okumak çok keyifli ama yazılar gelmeyince olmuyor... Birleşip dürtelim bence :))

Sevgiler ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

ahukader, şimdi yorumlarıma bakıyorum, ardından hemen blogları gezip, arayı kapatacağım... Neler yaptınız ben yokken, meraktayım :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Müjde Dural, sevgiyle buradayım, ondan dolayı geri kalınca hiç içime sinmiyor :) hepimiz aynıyız, meraklanıyoruz hemen... hem de bol bol yazı istiyoruz ama :) sevgiler ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Persephone, bu dönem yaz tatillerinden önceki son kısım olduğu için hepimizin işleri çok yoğun bence... yaz gelmeden şunu da yapalım, bu da bitsin derken, patron ve yöneticilerimiz, bizlerin de insan olduğumuzu unutuyorlar arada ;)

safransarı dedi ki...

Olsun sen arada yaz yine yeter. buraları hepten unutmada :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

safransarı, unutur muyum hiç, arayı kapatmaya çalışıyorum ;)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

safransarı, unutur muyum hiç, arayı kapatmaya çalışıyorum ;)