31 Ocak 2014 Cuma

Yeni Yayın Takvimi ve Değişiklikler

Yayınladığım yazıları düzenli takip edenleriniz farketmiştir ki artık her gün yazı paylaşmıyorum. Yetişemedim... Bir yandan mevcut işinde 10 saat çalış, bir yandan bütün blogları takip etmek, bir yandan da logo tasarımı öğreneceğim diye Adobe Illustrator programına gömüldüm, derken yetişmedi...

"Blog dünyasına giriş aşaması"nı geçtiğimi, artık tüm keyfiyle içerisinde olduğumu hissediyorum. Bu nedenle sizler de farketmişsinizdir ki blog sayfamı biraz ferahlatmak adına görünüşünü değiştirdim, kendime en sevdiğimden bir logo yaratmaya çalıştım. Logoya eklemek üzere birkaç şey daha var aklımda ama içime sindirerek, acele etmeden hazırlayayım istedim. Yeni logomuzdaki kedi, "Melek Olmuş Bir Kedi" değil, "Tüm Kediler Melektir" sembolüdür, yanlış anlaşılmasın lütfen, üzülürüm vallahi...

Yayın takvimi konusuna gelince; düşündüm ki hem sizi her gün yeni yazıyla yormayayım hem de bu blog yazma işini kendime günlük mecburiyet haline getirmeyeyim, sizler de benden sıkılmayın istedim. Malum büyük televizyon yıldızları(!) bile öyle diyor "Üç sezondur televizyonda yüzüm eskidi, biraz ara vereceğim" Peehh :) Tam da bu sebeple artık haftada üç yazı yayınlamaya başladım, Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri sabah 10.00'dan önce yeni yazı yayında oluyorum. 

Bu yazımız bazılarımıza lüzumsuz gelebilir ama son durumumu size bildireyim istedim. Bir de madem samimiyiz, yazacak bir şey bulamadım bugün, çaktırmayın :))

Tüm destekleriniz için çok teşekkürler! İyi ki blogger olmuşum anacığım!

Sevgilerimle.


7 yorum:

Depresif Ayu dedi ki...

Logo çok güzel olmuş. Kediler melektir gerçekten :)

Sevda ÜNLÜ dedi ki...

takipteyim bana da beklerim

Kizlierkeklikedili dedi ki...

@sevda ünlü, Hoşgelmişsiniz :)

YazmadanDurmam dedi ki...

logoyu çok beğendim :) başarılarının devamını dilerim. Banada beklerim. yazmadandurmam.blogspot.com :)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

@esra, hoşgelmişsin, çok sevindim beğendiğine :)

Burcu Odacı dedi ki...

Bloğun yeni görünüşüne bayıldım, çok güzel olmuş...
Yazılarının eksikliğini de farkedip şüphelenmeye başlamıştım, açıklama iyi olmuş bence :))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

@burcunun dünyası, çok teşekkürler, çok memnun oldum beğendiğine, bir defa el atınca sürekli yeniden yeniden değiştiresim geliyor, zor tutuyorum kendimi :) Ben olsam her gün yazılarımı okumaktan sıkılırdım ne yalan söyleyeyim, haftada üç gün iyidir bence ;)