17 Ocak 2014 Cuma

"Kedi Butik"e Destek Olalım mı?

Blog dünyası vasıtasıyla tanıştığım "Kedili Blog" TIK TIK'in güzel kalpli sahibesi, ona ihtiyacı olan tüm yavru kedilere sahip çıkıyor. Bu kedilerin hikayelerini, fotoğraflarını, bakımlarını ise blog yazılarında paylaşıyor. Bu güzel kediciklerin hepsinin tedavisini yaptırtıp, evinde bakıyor, tüm sevgi ve ilgisiyle onlara sahip çıkıyor. Ayrıca eş zamanlı olarak hepsine de yuva bulmaya çalışıyor ve ilanlar açıyor. Malumunuz, bu işler hem kocaman bir yürek, hem de maddi imkan gerektiriyor... 


Kedili Blog, yukarıda bahsettiğim maddi imkanını arttırmak ve daha çok kediye yardımcı olabilmek adına, karşılığını tamamen mama olarak aldığı bir blog satışı yapıyor. Bu sayede hem çok uygun fiyata sizler kıyafet sahibi oluyorsunuz (Bu arada hepsi çok güzeller), hem de baktığı kedilere mama desteğinde bulunmuş oluyorsunuz. Sonuç ise herkes için kazanç oluyor :)


Derseniz ki, benim kıyafete ihtiyacım yok ya da tarzım değil, o zaman belki karşılıksız olarak bir paket mama da siz göndermek istersiniz... Yine derseniz ki mama da gönderemem, o zaman sizden ricam bloğuna ve satışını içeren linklere destek olmanız... İstersenşz sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz, isterseniz abonesi olabilirsiniz... Bu sayede belki sizlerin çevrelerindeki birileri bu konuda yardımcı olabilir.

Ne dersiniz, hepberaber güzel kediciklere destek olalım mı?


2 yorum:

Kedili Blog dedi ki...

Çok teşekkür ederim desteğin için, çok mutlu oldum :))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

@kedi butik, bir faydası olsa keşke ama malesef insanlar böyle konularda pek de yardımsever olmuyorlar :/