10 Mart 2014 Pazartesi

Teşekkürler ♥


Bugünkü yazımı, şuan bu blog sayfamı okuyan herkese teşekkür için ayırmak istedim. Takip edenlerinizin bildiği üzere geçen haftaki yazılarımı tüm kalbimle, güzel kedilerimiz hakkında yazdım. Hazırlıkları sırasında çok keyif aldım, eski fotoğraflarına daldım, yazacağım şeyleri sıralarken de bebekliklerinden beri yaşadıklarımızı hatırladım bir bir. Sizler okurken keyif aldıysanız, ne mutlu, çünkü ben yazarken katlarca keyif aldım. 


Yazıları yayınladıktan sonra bıraktığınız yorumlar, mailime düşen özel mesajlarla sayenizde bulutların üzerinde bir hafta geçirdim. Hepinize çok teşekkür ederim! Hele ki Pirinç kızımızın hikayesindeki yorum ve mesajlarınızla beni utandırdınız, duygulandırdınız... Haftasonu anneme uğradığımda, yorumları henüz okuyamamıştı. "Annemcim, yorumları oku, senin için de yorumlar var" dedim. Uzun uzun okudu, çok duygulandı. "Biz öyle normal bir şey olarak yaptık ki, insanlar için bu kadar kıymetli olduğunu anlayamamışız" dedi ve sizlere kocaman bir teşekkür etmemi istedi!

Blog dünyasına iyi ki girmişim, iyi ki sizleri tanımışım, iyi ki en keyif aldığım şey olan yazı yazma işini buraya aktarmışım... Hepiniz öyle güzel yürekli insanlarsınız, farklı farklı alanlarda öyle güzel meziyetleriniz var ki, inanılmaz... Blog sahibi olanlarınızın yazılarını düzenli takip etmeye çalışıyorum. Her gün yazılarınızdan pek çok farklı konuda yeni bilgiler öğreniyorum, hikayelerinizle ve aktardığınız olaylarla bir gün duygulanıp, bir gün mutlu oluyorum. Farklı yaşamları, insanları, farkındalıkları yaşıyorum sayenizde... 

Tüm destekleriniz ve güzel mesajlarınız için yürekten teşekkür ederim.

Sevgilerimle,







12 yorum:

Unknown dedi ki...

günaydın,
sen de bizi mutlu ettin ama:) keyfin bu hafta da devam etsin
sevgiler

Evde Yazar dedi ki...

Sevgiler:)

Gökkuşağı Dosyası dedi ki...

Böyle güzel ve keyifli yazılar tabii ki keyifle, mutlulukla okunur!;)
Sevgiler!

Unknown dedi ki...

Ne kadar pozitif bir yazı bu böyle :) Biz de sana teşekkür ederiz. Yazdıklarını okumak çok keyifli :)
Güzel bir hafta geçirmen dileğiyle :)

bücürükveben dedi ki...

Ne kadar naziksin canım, ne kadar içtenlikle yazmışsın, annen demiş ya biz normal bir şey yaptık evet aslında normali bu ama insanların çoğu o kadar normal dışı ki! Normal olanı yaptıklarını okuyunca çok seviniyoruz, çok mutlu oluyoruz, ben oturduğum apartmanda kedilere su kabı koymak için bile ne zorluklar çektim, kötü insanlarla karşılaşmak, kötülerden çok çektim o yüzden senin ve annen gibilerin boynuna sarılmak içimden geliyor:) - bu arada sonunda kapı kapı dolaşıp imza topladım ve kedilerin su kabını artık dökmüyorlar apt. bahçesinde duruyor azaldıkça su koyuyorum. Ben de sana teşekkür ediyorum, Sevgilerimle:)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Havva Peynirci, evde yazar, Gokkusagi Dosyasi, Dördüncü Tekil Şahıs, çook teşekkürler desteğiniz için, sevgilerimle ♥

Kizlierkeklikedili dedi ki...

bücürükveben, tebrik ederim çaban ve aldığın sonuç için ♥ Hele ki yaz sıcaklarında öyle önemli ki bir kap su...

Emrah Özdemir dedi ki...

Bence biz teşekkür etmeliyiz :) Güzel bir paylaşımdı .Sevgiler efenim.

Depresif Ayu dedi ki...

Ne güzel yazmışsın, çok incesin. Ben de sana teşekkür ederim ;)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Emrah Özdemir, Depresif Ayu, çok teşekkürler ♥

insanyavrusu dedi ki...

heeeeyyy
bunlar çok güzel
hikayelerew bayıldım çooookk
Gelcem ama yine şu işleri bi bitireyim de..
:)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

insanyavrusu , minikler bizim yüzümüzü güldürüyor, hikayeleri de okuyanı mutlu ediyorsa daha ne olsun :))