12 Kasım 2015 Perşembe

İkea Parmak Kuklaları ile Bebek Eğlencesi


Anneler bilirler, ilk aylarda bebekleri eğlendirmek gerçekten çok zor! İlgilerini çeken şeyler ve fiziksel kabiliyetleri o kadar az ki... Bir yandan da uyanık kaldıkları süreler günlük olarak artarken, bir şeylerle ilgilenme ihtiyaçları da artmaya devam ediyor. Bu süreçte her geçen gün yeni oyun icatları bulmak gerekiyor, elli çeşit surat, mimik, agu-gugu da bir süre sonra bitiyor ama bebenizdeki enerji bitmiyor... İşte bu noktada, oğlumuz 1.5 aylık olduğunda bir anda aklımıza İkea'daki parmak kuklaları geldi. Hem çok renkliler, hem farklı sesler çıkartarak parmakları oynatınca çok ilgisini çekiyor. Şarkılar, müzikler, dans eden hayvancıklar, konuşturmacalar derken şöyle böyle yarım saat oyalanıyor.


Eğer ki sizin de nasıl eğlendireceğinizi, ilgisini nasıl çekeceğinizi bilemediğiniz 1 aylıktan büyük ama oyuncak oynama kabiliyetini kazandığı aydan küçük, güzeller güzeli bir beğiniz varsa hemencik İkea'ya gidin ve parmak kuklalarından alın, pişman olmayacaksınız. 

Kukla paketinden birbirinden farklı 10 adet hayvan figürlü parmak kuklası çıkıyor. Bir paket kukla fiyatı ise 17,99TL. İkea'nın direkt ürün link için TIK TIK

3 yorum:

Gökkuşağı Dosyası dedi ki...

Ayyy çok tatlıymış! Ben bunları direkt kendime alırım yahu! :)))

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Gokkusagi Dosyasi, aynen öyle çok güzeller. Zaten kesinlikle o var, anne baba aslında kendisi de oynuyor oyuncaklarla ;)

arwen dedi ki...

bende almıştım bizimkide oynuyor biz parmaklarımıza geçiriyoruz oda gözlerini dikip bakıyor :)